Barneidretten er et gratis aktivitetstilbud for barn i alderen 4-7 år.

Hver mandag kl.18-19 møtes vi i gymsalen på Hallingby.

I høst har vi hatt sangleker og bevegelsesleker, sirkeltrening og hinderløype er en god aktivitet som barna liker veldig godt. I år har vi også prøvd Innebandy, en god aktivitet for både barn og vokse!

Etter nyttår blir det forskjellig lek og spill med ball, turning og fortsetter også med gode bevegelseleker, sangleker, hinderløype og valgfri lek.

Når det blir godt med snø og løyper kjøres opp møtes vi på Møltemyra for skileik. For de som ikke har ski, er det mulighet for en annen form for lek i snøen.

Når det blir litt varmere i været møtes vi kanskje ute, da er det mulighet for forskjellige aktiviteter ved skolen, ballspill, friidrett, natursti/orientering og sykling.

Målet med barneidretten er at barna skal ha det morsomt sammen! Fysisk aktivitet er viktig og det er gøy for barna å prøve forskjellige aktiviteter og utfordres motorisk. Her får man løpt litt fra seg før man skal hjem å sove.

Ansvarlig for barneidretten er Martin Glømmi

Vi har en egen side på facebook – Barneidretten Ådal IL. Har man spørsmål kan man henvende seg her.

Nye og gamle barn ønskes velkommen til ett nytt halvår med lek og moro!

Takk til foreldre som bidrar når det trengs, håper å komme i gang etter koronakrisen er over, forhåpentlig utpå høsten engang


Sponsorer

Levert av IdrettenOnline